Kiitos ja onnea!

Tämä aluevaalien aika oli kiintoisa matka mukavassa seurassa. 

Omaan tulokseeni olen erittäin tyytyväinen – erityisen tyytyväinen siihen, että olen onnistunut saamaan yli puolet äänistäni muualta kuin kotikunnastani – lähes puolet kaikista äänistä Espoosta.

Yhteensä 146 ääntä tarkoittaa, että en tullut valituksi valtuustoon, mutta niinhän se on, että kaikkia ei voida valita. Kiitollinen olen jokaisesta saamastani äänestä, jokaisesta yksittäisestä äänestäjästä, joka ajatteli minua ja ajamiani tärkeitä asioita kirjoittaessaan äänestyslippuun numeroa

Aivan mahtavaa on myös se, että me Vihdissä onnistuimme seitsemästä ehdokkaastaamme saamaan kolme valtuustoon. Ja vielä, että puolet Vihdistä valtuustoon valittavista on meiltä kokoomuksesta – uskalsimmeko edes odottaa tätä! 

Kiitos teille kaikille, jotka olette minua tukeneet! Kiitos myös teille, jotka olette joutuneet sosiaalisessa mediassa kestämään ehkä hieman normaaleista teksteistäni poikkeavia päivityksiäni!

Onnea valituille aluevaltuutetuille ja varasijan saavuttaneille! Teidän kaikkien työpanosta tullaan hyvinvointialueilla tarvitsemaan. Nyt se varsinainen työ on vasta alkamassa. Viisautta ja voimia vaativaan tehtäväänne!

Palaamme takaisin arkeen.

1 kommentti

  1. Tuula-Riitta Suval-Himanen sanoo:

    Jyrki Hyvä, kun katson noita ”lapsia” akvaariossa, jonka oikein KHO:n vahvistamana järjestit,, en voi muuta kuin sääliä kaksinaismoraalisuuttasi; kysymys o n nyt ”Nuorten Ystävien” autismististen nuorten, jonkalainen myös minulla itselläni on,, väkisin, sijoittamisesta, toki Turun kaupungin kaavan ajanmukaisuuden ohittaen. täytyy sanoa, että minun maailmassan ole JESUIITTA,
    Tuula-Riitta Suvala-Himanen

    Tykkää

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s